netbase: fix non working wpa_supplicant detection in network restarts. Push PR.
[openembedded.git] / recipes / linux-uml / linux-uml_2.4.26.bb
1 SECTION = "kernel"
2 DESCRIPTION = "User Mode Linux Kernel"
3 LICENSE = "GPL"
4 UMLR = "2"
5 PR = "1"
6
7 SRC_URI = "${KERNELORG_MIRROR}/pub/linux/kernel/v2.4/linux-${PV}.tar.bz2 \
8            ${SOURCEFORGE_MIRROR}/user-mode-linux/uml-patch-${PV}-${UMLR}.bz2;patch=1 \
9            file://defconfig \
10            file://aio_abi.h"
11 S = "${WORKDIR}/linux-${PV}"
12
13 inherit kernel
14
15 COMPATIBLE_HOST = 'i.86.*-linux'
16 COMPATIBLE_MACHINE = "x86-uml"
17
18 export OS = "Linux"
19 ARCH = "um"
20 SUBARCH = "${TARGET_ARCH}"
21 KERNEL_IMAGETYPE = "linux"
22
23 do_configure() {
24         install -m 0644 ${WORKDIR}/defconfig .config
25         oe_runmake oldconfig
26         install -d arch/um/include/linux/
27         #install -m 0644 ${WORKDIR}/aio_abi.h arch/um/include/linux/
28 }
29
30 do_compile() {
31         unset CFLAGS CPPFLAGS CXXFLAGS LDFLAGS
32         oe_runmake dep
33         oe_runmake HAVE_AIO_ABI= HAVE_AIO_LIBC= STAGING_LIBDIR=${STAGING_LIBDIR} ${KERNEL_IMAGETYPE}
34         oe_runmake modules
35 }
36
37 do_install() {
38         unset CFLAGS CPPFLAGS CXXFLAGS LDFLAGS
39         oe_runmake DEPMOD=echo INSTALL_MOD_PATH="${D}" modules_install
40         install -d ${D}/boot
41         install -m 0755 linux ${D}/boot/linux-${PV}
42         install -m 0644 System.map ${D}/boot/System.map-${PV}
43         install -m 0644 .config ${D}/boot/config-${PV}
44 }